Paketbehandlingar

Agni – Renande och utdrivande (1h 50 min, 1250 kr)

Inleds med Garshan följt av Vishesh. Avslutas med lokal swedana(värmebehandling) eller ”värmetunnel”. Ökar elden och förbränningen i kroppen.

Indu Nadi – Lugnar kropp och sinne (2h 15min, 1350 kr)

Inleds med Shiroabanga följt av Abyanga. Avslutas med bahandling av de marmapunkter som balanserar sinnet. En perfekt behandling för att bli lugn i kropp och sinne. Djupt avslappnande, bra för dig som känner stress eller oro.

Sukham – mycket njutning (2 h 45 min, 1580 kr)

Inleds med Shiroabyanga följt av Abyanga eller Vishesh. Därefter lokal Swedana. Behandlingen avslutas med Marma anpassad efter just dig. Mycket njutning, skräddarsytt efter dina behov och obalanser.

Dharma – Visdom och njutning( ca 2h 45 min, 1250 kr)

Inleds med en konsultation. Avslutas med en behandling utvald av Hälsorådgivaren för att balansera din kropp på bästa sätt.

Añjali – Klarhet till sinnet (ca 2 h, 1150 kr)

Inleds med konsultation. Avslutas med Shiroabyanga med specialolja. Denna speciella har otroliga effekter på sinnet. Skänker klarhet, ro och harmoni. Oljan är utvunnen ur många olika örter och växter och är välsignad i Indien.

Ayurveda paketbehandling

Smrti – Skönt för onda spända ryggar (ca75 min, 780 kr)

Inleds med yoga sträckningar som är bra för ryggar. Avslutas med Dr. Rajus Ayurvediska rygg behandling. En mycket bra kombination för stela och spända ryggar.

Yoga – privat yogalektion (60 min, 650 kr)

Genomgång av ett yogaprogram som balanserar olika delar i kroppen. Efter genomgång gör vi allting i en följd tillsammans.

Yogic sleep” ( 30 min, 350 kr)

Denna vägledda övning är en resa in i kroppen och vårt eget mikrouniversum och vidare ut i vårt yttre universum. Bekvämt liggande följer vi med på den vägledda resan. Den här övningen kan sedan praktiseras hemma på egen hand.