Gravid Yoga & Massage

Graviditet

Ayurveda och yoga bär på gammal kunskap hur man som kvinna på bästa sätt tar sig igenom graviditet och förlossning.

Yoga kan vara till stor hjälp under graviditet, förlossning och efter förlossningen.

Man anser att barnet i magen känner mammans känslor och påverkas av hennes känslor och tankar.
Att skapa en harmonisk och glädjefyll miljö är väldigt bra för barnet så att det kan växa harmoniskt och hälsosamt i magen..
Genom att omge sig av vacker natur, blommor, dofter, lugnande musik, Abhyanga oljemassage, meditation, yoga, poesi, vackra, glada texter och böcker med andliga budskap är bra för mamman och barnets sinne och kropp. Allt du gör under din graviditet formar ditt barn.

Yoga kan göras både för att få ett harmoniskt sinne och förbereda kroppen inför förlossning. Yoga hjälper mamman att lyssna till sin kropp, till kroppens och fostrets behov. När mammans nervsystem är i balans kommer fostret att växa hälsosamt och med glädje.

Med hjälp av yoga kan du också undvika många problem som kan komma under graviditeten så som ryggont, svullna fötter, oro, sömnproblem, humörsvängningar.

 

Mamma & barn yoga

Yoga för att åerhämta dig efter förlossningen, fylla på med ny energi, få huden att snabbare dra ihop sig efter förlossningen och skapa kontakt mellan dig och ditt nyfödda barn.

Abhyanga massage för gravida

Abhyanga massage är mycket bra för att lugna nervsystemet och göra dig lugn och harmonisk vilket är mycket hälsosamt för fostret. Abhyanga massage rekommenderas efter 4:e månaden.